Kumaha Épéktip Lacak Konversi sareng Penjualan anjeun dina Email Marketing

Marketing email sami pentingna dina ngamangpaatkeun konvérsi sapertos anu kantos aya. Nanging, seueur pemasar masih gagal ngalacak kinerjaana ku cara anu bermakna. Bentang pamasaran parantos mekar dina tingkat anu gancang dina Abad 21, tapi sapanjang naékna média sosial, SEO, sareng pamasaran kontén, kampanye email teras-terasan tetep luhur tina ranté dahareun. Nyatana, 73% pemasar masih ningali pamasaran email salaku sarana anu paling efektif

10 Métrik Nyukcruk Email Anu Anjeun Kedah Ngawaskeun

Nalika anjeun ningali kampanye email anjeun, aya sababaraha métrik anu anjeun kedah pokus pikeun ningkatkeun kinerja pamasaran email anjeun sacara umum. Paripolah sareng téknologi email parantos mekar ngalangkungan waktos - janten pastikeun pikeun ngapdétkeun cara-carana ngawas kinerja email anjeun. Baheula, urang ogé parantos ngabagi sababaraha rumus anu aya dina métrik konci konci. Koropak Koropak - nyingkahan folder SPAM sareng filter Junk kedah diawasi upami