Workamajig: Manajemén Keuangan sareng Proyék pikeun Agénsi Kreatif

Workamajig mangrupikeun sistem basis wéb pikeun ngatur kauangan iklan sareng agénsi pamasaran anjeun sareng proyek klien. Langkung ti 2,000 firma nganggo perangkat lunak manajemén pamasaranna pikeun departemén di-imahna. Workamajig mangrupikeun parangkat lunak manajemén proyék basis Wéb anu tiasa disesuaikan anu ngalancarkeun sadayana anu dilakukeun ku agénsi anjeun - tina bisnis sareng penjualan anu anyar ngarahkeun tanaga sareng palaksanaan kréatip, sapanjang jalan ka siklus hiji proyék dugi ka ngalaporkeun akuntansi sareng kauangan. Fitur Workamajig kalebet: Akunting - industri