Laporan: 68% CEO Henteu Ayana Média Sosial

CEO Fortune 500 nyarios yén média sosial ngabantosan bentuk perusahaan, ngawangun hubungan sareng pagawé sareng média sareng nyayogikeun wajah manusa pikeun perusahaan. Héran, teras, yén laporan anyar ti CEO.com sareng DOMO parantos mendakan yén 68% CEOs henteu ngagaduhan ayana média sosial pisan! Nalika kuring damel di perusahaan korporasi, tangtangan panggedéna anu kami ngagaduhan nyaéta komunikasi fokus, tujuan sareng budaya perusahaan ti CEO ka handap