KANA Express: Manajemén Pangalaman Palanggan

Kami konsultasi sareng seueur perusahaan ukuran sareng perusahaan ageung anu mutuskeun luncat kana program pamasaran sosial ngan ukur mendakan yén aranjeunna henteu ngarepkeun paménta langsung dina layanan palanggan. Pelanggan anu henteu bahagia henteu paduli anjeun muka rekening Twitter atanapi nyebarkeun halaman Facebook pikeun teureuh pamasaran anjeun ... aranjeunna badé ngamangpaatkeun média pikeun nyungkeun jasa. Sareng kusabab éta forum umum, langkung saé anjeun nyayogikeun aranjeunna. Gancang. Ieu

Anu Mésér Bisnis Béda!

Panulis naskah Bob Bly parantos nyayogikeun daptar alesan naha pamasaran ka bisnis benten pisan sareng konsumen. Kuring parantos nyerat ngeunaan hajat dina postingan anu lalu, sareng kuring yakin ieu conto anu saé. Maksud anu meuli bisnis unik lamun dibandingkeun sareng konsumén: Anu mésér bisnis hoyong mésér. Anu mésér bisnis canggih. Anu mésér bisnis bakal maca seueur salinan. Prosés mésér sababaraha léngkah. Pangaruh meuli sababaraha. Produk bisnis nyaéta