Citation sareng Co-Citation pikeun SEO Lokal

Algoritma pagerank kalolobaan gamé sabab anu diperyogikeun nyaéta jalma hideung-hat SEO ngawangun gedong-euyeub tautan deui kana situs. Kana waktosna, henteu paduli dimana tautanana diwangun, situs éta bakal naék pangkat. Google terang yén hasil mesin pencari na nuju dimainkeun sareng teras nguatkeun algoritma maranéhna pikeun milarian antrian kualitas anu sanés. Kualitas situs ngahubungkeun sareng patalina eusi ogé maénkeun peranna