Acquire.io: Platform Dursasana Palanggan Terpadu

Konsumén mangrupikeun kahirupan pikeun unggal bisnis. Acan, ngan sababaraha perusahaan anu tiasa ngajaga tuntutan anu mekar, nyésakeun seueur kasempetan pikeun firma anu siap nanem modal dina pangalaman palanggan sareng ningkatkeun pangsa pasarna. Henteu anéh, manajemén CX parantos muncul salaku prioritas utama pikeun pamimpin bisnis anu nyimpen jauh jumlah sumberdaya pikeun ngajantenkeunana. Nanging, tanpa téknologi anu leres, moal mungkin pikeun ngahontal