Rahasia Produktivitas: Téhnologi Henteu Salawasna Téknis

Kuring kedah ngaku, opat hurup TECH masihan kuring ngageter. Istilah "téknologi" sacara praktis mangrupikeun kecap pikasieuneun. Iraha waé urang ngupingna, urang kedahna sieun, kataji atanapi bungah. Jarang urang fokus kana tujuan téknologi: nyingkirkeun kompleksitas sahingga urang tiasa langkung beres sareng langkung senang. Ngan Teknologi Informasi Sanaos kecap teknologi asalna tina kecap Yunani téchnē, hartosna "karajinan," ieu