Tip sareng Prakték Pangsaéna pikeun Nguji Integrasi Salesforce

Tés Salesforce bakal ngabantosan anjeun pikeun ngasahkeun integrasi sareng fungsionalitas Salesforce anu disaluyukeun sareng aplikasi perusahaan sanés. Tés anu saé ngalebetkeun sadaya modul Salesforce tina akun ka lead, tina kasempetan ka laporan, sareng tina kampanye ka kontak. Sapertos kaayaan sadaya tés, aya cara anu saé (épéktip sareng éfisién) pikeun ngalakukeun tés Salesforce sareng cara anu goréng. Janten, naon anu Salesforce nguji prakték anu saé? Anggo Alat Tés Anu Leres - Tés Salesforce