Infographic: Strategi Anyar Muncul Pikeun Ngiringan Tumuwuhna Ritel Kalayan Google Ads

Dina pangajaran taunan kaopat na ngeunaan kinerja industri ritel di Google Ads, Sidecar nyarankeun yén pangecér e-commerce ngémutan deui stratégi sareng mendakan rohangan bodas. Perusahaan nyebarkeun panilitian dina Laporan Benchmarks 2020 na: Google Ads in Retail, studi komprehensif ngeunaan kinerja sektor ritel di Google Ads. Timuan Sidecar nunjukkeun pelajaran penting pikeun pangémutan anu kedah dipertimbangkeun sapanjang taun 2020, khususna di satengahing lingkungan cairan anu didamel ku wabah COVID-19. 2019 langkung kalapa tibatan kantos,