Tingalian Visual dina Perjalanan Pelanggan Liburan

Upami anjeun henteu acan langganan, kuring bakal nyarankeun kana Think sareng situs Google sareng buletin. Google ngaluarkeun sababaraha bahan anu saé pikeun ngabantosan pangecér sareng bisnis pikeun ngembangkeun bisnis online. Dina tulisan anyar, aranjeunna damel hébat dina ngabayangkeun 3 perjalanan pelanggan umum anu katingali dimimitian di sakitar Hideung Jumaah: Jalan ka pangecér anu henteu kaduga - dimimitian ku pamilarian sélulér, perjalanan nyayogikeun wawasan kana persona khusus nyaéta