Kabiasaan Konsumén dumasar Génder

Jalma-jalma di G + ngahijikeun infographic pikeun nyayogikeun sababaraha nuansa perkawis kabiasaan konsumen khusus gender. Malah di lingkungan balanja anu didorong ku wéb ayeuna, paribasa kuno yén awéwé resep balanja langkung ti lalaki masih diterapkeun. Boh online sareng mareuman, awéwé sacara konsistén nyandak langkung seueur kaputusan mésér sareng umumna ngahargaan pangalaman balanja langkung seueur tibatan pasangan lalaki na. Pemasar anu cerdas terang yén aranjeunna kedah nyayogikeun pesen-na ka palanggan target, janten dinten ayeuna urang

Kieu kumaha anjeun nyarios hatur nuhun tanpa aya kecap!

Kampanye anu cukup cool sareng ideu anu kedah diadopsi pikeun saha waé anu nganggo seragam anu ngorbankeun waktosna, kulawarga sareng kahirupanna pikeun urang. Kampanye Syukur: Pencét pikeun pidéo na.

Kirim Pesen Liburan ka Pasukan!

Teu ningali nanaon? Pencét kana tulisan ...