Pangaruh Merek kana Kaputusan Pembeli Konsumén

Waktu maca: 2 menit Kami parantos nyerat sareng nyarios seueur ngeunaan atribusi sareng kaputusan pameseran sabab aya hubunganana sareng produksi kontén. Pangakuan merek ngagaduhan peran anu penting; sugan langkung ti anu anjeun pikirkeun! Nalika anjeun teras-terasan ngawangun kasadaran ngeunaan mérek anjeun dina wéb, tetep émut yén - sanaos eusina moal langsung ngakibatkeun konvérsi - éta tiasa nyababkeun pangakuan mérek. Nalika ayana anjeun ningkat sareng mérek anjeun janten sumber anu dipercaya,