AppSheet: Ngawangun Sareng Ngalaksanakeun A App Mobile Approval Content Ku Google Lambaran

Nalika kuring masih mekarkeun ti jaman ka jaman, kuring henteu ngagaduhan bakat atanapi waktos janten pangembang full-time. Kuring ngahargaan kanyaho anu kuring gaduh - éta ngabantosan kuring pikeun ngajembatan jurang sumberdaya pangwangunan sareng usaha anu ngagaduhan masalah unggal dinten. Tapi… Kuring henteu hoyong tetep diajar. Aya sababaraha alesan naha ngamajukeun kaparigelan pemrograman kuring sanés strategi anu saé: Dina titik ieu dina karir kuring - abdi