Naon Kategori Kandungan Paling Ngiringan Online sareng Mobile?

Pemasar kontén panginten hoyong nyatet analisis AddThis panganyarna ngeunaan papacangan kontén dina méja sareng alat sélulér. Analisis Q3 perusahaan ngungkabkeun tren sareng paripolah anu pikaresepeun nalika ngeunaan eusi konsumén anu paling sering dilakukeun, dimana aranjeunna kalibet, sareng waktos dinten aranjeunna paling dipikaresep ningali éta. Numutkeun ka AddThis, kategori eusi anu ningali paling aktipitas dina ponsel nyaéta kulawarga sareng parenting sareng eusi anu aya hubunganana sareng kakandungan