Naha Ngan 20% Pamiarsa anu Ngeklik Judul Tulisan Anjeun

Waktu maca: 2 menit Judul, judul tulisan, judul, judul… naon waé anu anjeun pikahoyong disebatna, éta mangrupikeun faktor anu paling penting dina unggal eusi anu anjeun kirimkeun. Kumaha pentingna? Numutkeun ka infographic Quicksprout ieu, sedengkeun 80% jalma maca judul, ngan ukur 20% pemirsa anu leres-leres pencét. Tag judul penting pisan pikeun milarian optimasi mesin sareng judul anu penting pikeun ngabagi eusi anjeun dina média sosial. Ayeuna anjeun terang judulna penting, anjeun panginten kumaha

Kumaha Tulisan Blog Anu Saé Ngajantenkeun Anjeun Anu Kénging Anu Luhung

Waktu maca: <1 menit Ok, judul éta tiasa janten sakedik nyasabkeun. Tapi éta narik perhatian anjeun sareng ngajantenkeun anjeun pencét kana tulisan, sanés? Éta anu disebat linkbait. Kami henteu ngagaduhan judul postingan blog anu sapertos kitu tanpa bantosan ... kami nganggo Generator Idé Konten Portent. Jalma anu palinter di Portent parantos ngungkabkeun kumaha ideu pikeun generator na janten. Éta alat anu saé anu ngamodalan teknik linkbaiting anu