Statistik Marketing Kandungan 2019

Milarian alat promosi anu leres anu henteu ngan ukur ngahontal pemirsa tapi nyiptakeun hubungan sareng pemirsa mangrupikeun hal anu sesah. Salami sababaraha taun ka pengker, para pemasar parantos fokus kana masalah ieu, tés sareng investasi dina sababaraha cara pikeun ningali anu mana anu paling saé. Sareng reuwas taya sahijieun, pamasaran kontén gaduh tempat nomer hiji dina dunya iklan. Seueur anu nganggap yén pamasaran eusi parantos aya ukur pikeun sababaraha waktos katukang