Pentingna Enablement Penjualan

Sedengkeun téknologi enablement penjualan kabuktian naékkeun pendapatan ku 66%, 93% perusahaan teu acan nerapkeun platform pangabisa penjualan. Ieu sering disababkeun ku mitos ngeunaan penjualan tiasa mahal, rumit pikeun nyebarkeun sareng gaduh tingkat adopsi anu handap. Sateuacan teuleum kana kauntungan platform pangabisa penjualan sareng naon anu dilakukeun, hayu urang mimiti teuleuman naon pangna penjualan sareng naha éta penting. Naon Penjualan Enablement? Numutkeun ka Forrester Consulting,

Wooing Langkung Beuli sareng Ngirangan Runtah Ngalangkungan Eusi Calakan

Khasiat pamasaran kontén parantos didokumentasikeun saé, ngahasilkeun 300% langkung ngawujud dina biaya 62% langkung handap tina pamasaran tradisional, ngalaporkeun DemandMetric. Teu anéh pamasar canggih parantos ngalihkeun artosna kana kontén, ku cara anu gedé. Anu jadi halangan, nyaéta potongan anu saé pikeun eusi éta (65%, kanyataanna) hésé dipilarian, kirang dikandungna atanapi pikaresepeun pikeun pemirsa target na. Éta masalah ageung. "Anjeun tiasa ngagaduhan kontén anu pangsaéna di dunya," dibagikeun

Naha Pemasar Kandungan Siap Gangguan?

Dina panilitian anyar anu ditugaskeun ku Kapost ti Grup Aberdeen, panilitian mendakan sababaraha pemasar anu ngaraos aranjeunna nuju ngahasilkeun sareng nyukcruk eusina. Sareng celah anu tiasa dieksploitasi muncul antara pamimpin eusi sareng pengikut eusi. Kapost nyauran jaman transisi dimana paménta tinggi tapi perencanaan pinter dina kakurangan Kandungan Rusuh. Aranjeunna ngarancang infographic di handap pikeun nyayogikeun halangan konci (sareng manpaat) pikeun ngawangun strategi operasi kontén anu leres. Sareng sadayana

BlitzMetrics: Dasbor Média Sosial Pikeun Merk Anjeun

BlitzMetrics nawiskeun dasbor sosial anu ngawaskeun data anjeun dina sadaya saluran sareng produk anjeun dina hiji tempat. Henteu kedah milarian métrik dina sagala rupa platform sosial. Sistem ieu nyayogikeun ngalaporkeun kipas luhur sareng pengikut anjeun pikeun ngabantosan anjeun ngawangun kasadaran merek, papacangan sareng pamustunganana - konvérsi. Pangpangna, BlitzMetrics ngabantosan para pemasar ngartos nalika sareng naon kontén anu pang épéktipna supados anjeun tiasa nyaluyukeun olahtalatah anjeun numutkeun

Mésér Paripolah Parantos Parobihan, Pausahaan Henteu

Kadang-kadang urang ngalakukeun sababaraha hal sabab éta cara parantos dilakukeun. Teu aya anu émut kunaon leresna, tapi urang tetep ngalakukeun éta ... sanaos nganyenyeri kami. Nalika kuring ningali hirarki penjualan sareng pamasaran khas perusahaan modéren, strukturna henteu robih kumargi urang gaduh jalma anu ngadorong trotoar sareng nelepon kalayan dolar. Dina seueur perusahaan anu kuring didatangan, seueur "penjualan" anu kajantenan di sisi pamasaran témbok. Penjualan ngan ukur butuh