Entong janten Punk, janten Hunk sareng Chunk Eusi anjeun

Batang éta, punten! Mudah-mudahan, éta ngagaduhan perhatian anjeun. Dan Zarrella gaduh tulisan anu saé pikeun chunking eusi anjeun. Kuring ngulang sababaraha naséhatna sareng ngalungkeun sakedik nasihat kuring. Chunkless: Aya seueur pisan panalitian ngeunaan tingkah laku pangunjung wéb sareng kumaha aranjeunna maca sareng transverse artikel sareng halaman dina wéb browser. Metodeu umum pikeun pengunjung wéb nyaéta maca data atanapi headline dina sakumpulan daripada maca