Naon Sistem Manajemén Kontrak? Sakumaha populérna?

Dina SpringCM's State taunan Kontrak Manajemén katilu, aranjeunna ngalaporkeun yén ngan 32% réspondén survey anu nganggo solusi manajemén kontrak, naék 6% dibandingkeun taun ka tukang. Sistem Manajemén Kontrak nyayogikeun organisasi nganggo sarana pikeun nyerat atanapi unggah kontrak, ngadistribusikaeun kontrak, ngawaskeun kagiatan, ngatur éditan, ngajadikeun otomatis prosés persetujuan, sareng statistik kontrak agrégat pikeun ngalaporkeun. Henteu héran, tapi matak ngeri yén mayoritas perusahaan ngirim kontrak ngalangkungan