5 Conto pop-up Intisari Kaluar Anu Bakal Ngaronjatkeun Taros Konversi Anjeun

Upami anjeun ngajalankeun bisnis, anjeun terang yén ngungkabkeun cara anu énggal sareng langkung épéktip pikeun ningkatkeun tingkat konvérsi mangrupikeun salah sahiji tugas anu paling penting. Meureun anjeun henteu ningali cara kitu mimitina, tapi kaluar-hajat pop-up tiasa janten solusi anu leres anu anjeun milari. Naha éta kitu sareng kumaha anjeun kedah anggoana sateuacanna, anjeun bakal mendakan sadetik. Naon Pop-Up Niatan Kaluar? Aya seueur jinisna

Kunaon Kacepetan Halaman Kritikal? Kumaha Nguji sareng Ngaronjatkeun Anjeun

Kaseueuran situs kaleungitan sakitar satengah pangunjungna kusabab kagancangan halaman anu laun. Nyatana, rata-rata bouncing halaman wéb desktop nyaéta 42%, rata-rata tingkat mumbul halaman wéb selulerna nyaéta 58%, sareng rata-rata tingkat bouncing halaman badarat pas-klik dibasajankeun 60 dugi 90%. Henteu ngagungkeun nomer ku cara naon waé, khususna ngémutan panggunaan sélulér terus tumuh sareng beuki hésé unggal dinten pikeun narik sareng ngajaga perhatian konsumen. Numutkeun ka Google, éta

Kumaha Ngukur ROI tina Kampanye Pidéo Pidéo Anjeun

Produksi pidéo mangrupikeun salah sahiji strategi pemasaran anu sering dihandap-dipeunteun nalika ngeunaan ROI. Pidéo anu pikaresepeun tiasa nyayogikeun otoritas sareng kaikhlasan anu humanisikeun mérek anjeun sareng ngadorong prospek anjeun kana kaputusan mésér. Ieu sababaraha statistik anu luar biasa anu aya hubunganana sareng pidéo: Pidéo anu dilebetkeun dina halaman wéb anjeun tiasa ngahasilkeun kanaékan 80% tingkat konvérsi Email anu ngandung pidéo ngagaduhan tingkat klik-téngkalan 96% langkung luhur upami dibandingkeun sareng email sanés video