Kunaon Infografis Sohor pisan? Hint: Eusi, Pilarian, Sosial, sareng Konversi!

Seueur anjeun ngadatangan blog urang kusabab usaha anu tetep kuring bagi pikeun ngabagi infografis pamasaran. Sacara sederhana ... kuring resep aranjeunna sareng aranjeunna populér pisan. Aya sababaraha alesan kunaon infographics tiasa dianggo saé pikeun strategi pamasaran digital bisnis: Visual - Satengah tina otak urang dikhususkeun pikeun visi sareng 90% inpormasi anu kami jaga nyaéta visual. Ilustrasi, grafik, sareng poto sadayana mangrupikeun medium anu kritis pikeun komunikasi sareng anu ngagaleuh. 65%

3 Strategi pikeun Urutan Email Marketing Anu Ningkatkeun Tarip Konversi

Upami pamasaran inbound anjeun didadarkeun salaku corong, kuring ngajelaskeun pamasaran email anjeun salaku wadah pikeun nangkep lead anu tumiba. Seueur jalma bakal ngadatangan situs anjeun sareng bahkan kalibet sareng anjeun, tapi panginten éta sanés waktos pikeun leres-leres ngarobih. Éta ngan ukur anékdot, tapi kuring bakal ngajelaskeun pola kuring nyalira nalika nalungtik platform atanapi balanja online: Pra-mésér - Kuring bakal marios halaman wéb sareng média sosial pikeun mendakan seueur inpormasi anu kuring tiasa ngeunaan

Naon Kandungan Marketing?

Sanaos kami parantos nyerat ngeunaan pamasaran kontén langkung ti dasawarsa, saur éta penting pikeun urang ngajawab patarosan dasar pikeun duanana mahasiswa pamasaran ogé ngabuktoskeun inpormasi anu disayogikeun ka para pemasar anu ngalaman. Eusi pamasaran mangrupikeun istilah anu pikaresepeun. Nalika éta ngagaduhan moméntum anu anyar, kuring henteu émut waktos nalika pamasaran henteu ngagaduhan kontén anu pakait sareng éta. Tapi aya deui strategi pemasaran eusi tibatan ngan ukur ngamimitian blog, kitu