Waktosna kanggo Ngangkat RSS RSS Anjeun Ti Anu Paéh

Sabalikna tina kapercayaan umum, eupan masih ngorondang nyanghareupan internét ... atanapi sahenteuna dunya handapeunana. Sindikasi eusi tiasa waé dikonsumsi ku aplikasi sareng halaman wéb langkung seueur tibatan anu nganggo feed reader ... tapi kasempetan pikeun mastikeun kontén anjeun disebarkeun sareng katingalina saé pisan dina alat-alat masih janten tambah pikeun strategi kontén. Catetan: Upami anjeun ical - ieu tulisan ngeunaan naon eupan RSS. Kuring reuwas