Naha Copernicus atanapi Aristoteles ngajalankeun Usaha anjeun?

Aya sababaraha bisnis anu kuring damel sareng… sareng saur kuring anu kuring paling resep nyaéta jalma anu ngaku yén aranjeunna henteu penting sapertos pelangganna. Sababaraha anu sanésna bahkan henteu ngaku yén aya nasabah. Copernicus parantos dikenalkeun salaku bapak astronomi modéren saprak anjeunna nyatakeun heliocentrism kusabab geocentrism. Kalayan kecap séjén, panonpoé mangrupikeun pusat sistem planét urang, sanés