Bales: ngajadikeun otomatis Dursasana Penjualan Anjeun Ku Milarian Email sareng Teureuh Email

Teu aya anu ngajawab yén LinkedIn mangrupikeun platform jejaring sosial dumasar-bisnis paling lengkep di planét ieu. Nyatana, kuring henteu ningali resume anu napel pikeun calon atanapi ngamutahirkeun resume kuring sorangan dina dasawarsa ti saprak nganggo LinkedIn. LinkedIn henteu ngan ukur ngamungkinkeun kuring ningali sagala anu dilakukeun ku resume, tapi kuring ogé tiasa nalungtik jaringan calon sareng ningali saha aranjeunna damel sareng saha - teras ngahubungi jalma-jalma éta pikeun terang