Naon B2C CRM Pangsaéna pikeun Usaha Leutik anjeun?

Hubungan pelanggan parantos jauh ti saprak didamel. Méntalitas Business2Consumer ogé parantos ngalih kana méntalitas langkung UX-centric tibatan pangiriman produk akhir. Milih parangkat lunak manajemén hubungan palanggan anu pas pikeun bisnis anjeun tiasa rumit.