Naon Copywriting Tanggapan Langsung? Kumaha Nulis Salin Anu Ngarobih

Tulisan rata-rata ngan saukur henteu bakal dilakukeun. Kuring teras-terasan kaget nalika kuring mariksa topik anu dipikaresep ku milarian sareng sosial tapi nalika kuring mimiti maca tulisan éta, ngan ukur pikaboseneun sareng inpormasi. Upami anjeun ngawangun dua halaman badarat kalayan tawaran anu sami, kuring ngajamin yén anu ditulis ku panulis naskah berbakat bakal ngagaduhan langkung seueur perhatian. Dina catetan, kuring masih hoyong janten panulis anu hébat.

501 Potong kompas Copywriting ku Amy Harrison

Amy Harrison, panulis naskah pikeun pangusaha sareng pelatih, parantos dipidangkeun dina blog panulis naskah pangsaéna dina jaring. Amy parantos ngaluarkeun ebook pikeun $ 17 yén référénsi tina sababaraha frasa sareng kecap karesepna ogé sababaraha kecap sareng frasa anu anjeunna perhatoskeun seueur raksasa blogging sareng copywriting anu dianggo. Pitunjuk Pintasan Copywriting Ngawengku: 30 Cara pikeun judul pembunuh - Di dieu anjeun kéngingkeun 30 témplat (sareng saran ngeunaan naon