Lima Cara pikeun Nyamar Budaya dina Stratégi Marketing Anjeun

Kaseueuran perusahaan ningali budaya na dina skala anu langkung ageung, ngagolérkeun sakumna organisasi. Nanging, penting pikeun nerapkeun budaya anu ditetepkeun organisasi anjeun pikeun sadaya operasi internal, kalebet tim pamasaran anjeun. Henteu ngan ukur nyaluyukeun strategi anjeun sareng tujuan umum perusahaan anjeun, tapi ogé netepkeun standar pikeun departemén sanés anu nuturkeun. Ieu sababaraha cara strategi pamasaran anjeun tiasa ngagambarkeun budaya organisasi anjeun sacara umum: 1. Nunjukkeun pamimpin budaya.