Pitunjuk 9 Léngkah pikeun Nyiptakeun Blog Anu Dioptimalkeun pikeun Milarian

Sanaos kami nyerat Blogging Perusahaan Kanggo Dummies sakitar 5 taun ka pengker, sakedik pisan anu robih dina strategi keseluruhan pamasaran kontén ngalangkungan blog perusahaan anjeun. Numutkeun kana panilitian, sakali anjeun nyerat langkung ti 24 tulisan blog, generasi lalu lintas blog naék dugi ka 30%! Infographic ieu ti Nyiptakeun Sasak ngalangkungan sababaraha prakték pangsaéna pikeun ngaoptimalkeun blog anjeun pikeun milarian. Kuring henteu payu yén éta mangrupikeun panduan anu paling saé ... tapi lumayan saé.

Dimana kuring nempatkeun Blog Perusahaan kuring?

Jumaah, saatos konperénsi régional, aya sababaraha jejaring anu hébat sareng kuring masarkeun seueur patarosan. Kuring badé ngadorong presentasi anu langkung lami dina waktos payun, sareng ngarepkeun janten langkung interaktif - sigana aya rasa panasaran hébat ti usaha lokal ngeunaan kumaha jejaring sosial sareng blogging tiasa ngabantosan usaha langkung seueur. Salah sahiji patarosan anu paling umum nyaéta ngeunaan nambihan blog kana situs brosur perusahaan anjeun. Mimiti

Presentasi: Naha Usaha Anjeun Kedah Ngablog

Kuring ngabahas presentasi ieu sateuacanna, tapi dinten ieu nalika latihan, kuring nambihan slide anotasi sareng masangkeun presentasi ka Slouriare. Ieu mangrupikeun presentasi kuring pikeun Konperénsi Prof. Marketing - Forum Bisnis-to-Usaha Marketing 2007 di Chicago énjing sareng Salasa.

Dell's Clog (Clogging = Corporate Blogging)

Dell ngaluncurkeun bakiak aranjeunna minggu ieu, One2one. Aya parantos seueur nyerat perkawis ieu di blogosfér ... sababaraha jalma muji aranjeunna sareng sababaraha jalma nyahokeun aranjeunna. Kuring henteu yakin lamun aya anu nyerat istilah éta, tapi kuring resep istilah 'Clog' pikeun Perusahaan atanapi Blog Perusahaan. Kuring nambahan salaku istilah anu teu jelas dina wikipedia. Blog Perusahaan tiasa janten berkah atanapi kutukan. Peryogi strategi sareng penjajaran blogger anu kalibet