Upami Anjeun Ngawula ka Milénium, Langkung Hadé Anjeun Ngawula Pidéo

Unggal dinten kuring kéngingkeun pitunjuk milénium atanapi tulisan. Kuring sadar yén milénium mangrupikeun kelompok umur anu nawiskeun kasempetan ka bisnis - sareng kuring henteu ragu yén aranjeunna unik. Parantos ageung dina yuswa dimana ngagaduhan smartphone sareng nyambung kana Internét nyaéta robahan paripolah anu jero anu kedah urang perhatoskeun. Upami anjeun nargétkeun grup umur ieu - pikeun produk atanapi pikeun padamelan -