Naon Kandungan Marketing?

Sanaos kami parantos nyerat ngeunaan pamasaran kontén langkung ti dasawarsa, saur éta penting pikeun urang ngajawab patarosan dasar pikeun duanana mahasiswa pamasaran ogé ngabuktoskeun inpormasi anu disayogikeun ka para pemasar anu ngalaman. Eusi pamasaran mangrupikeun istilah anu pikaresepeun. Nalika éta ngagaduhan moméntum anu anyar, kuring henteu émut waktos nalika pamasaran henteu ngagaduhan kontén anu pakait sareng éta. Tapi aya deui strategi pemasaran eusi tibatan ngan ukur ngamimitian blog, kitu

Kumaha BoomTown Ngalengkepan Tumpukan Martech Kalayan Telepon Intél

Paguneman, sareng khususna telepon, teras-terasan janten salah sahiji padika anu paling épéktip pikeun ngahubungkeun sareng jalma sareng ngajantenkeunana janten konsumén satia. Smartphone parantos nutup lolongkrang antara browsing online sareng nelepon - sareng nalika ngeunaan pembelian anu rumit, nilai tinggi, jalma-jalma hoyong telepon sareng nyarios sareng manusa. Kiwari, téknologi sayogi pikeun nambihan wawasan kana telepon-telepon ieu, janten para pemasar tiasa nyandak kaputusan anu sami-pinter dumasar data

Playbook pikeun B2B Online Marketing

Ieu mangrupikeun infographic anu hébat kana strategi anu dikaluarkeun ku sakitar unggal strategi online bisnis-ka-bisnis anu suksés. Nalika urang damel sareng para nasabah, ieu lumayan caket kana tampilan sareng perasaan sakabéh papacangan urang. Kantun ngalakukeun pamasaran online B2B henteu bakalan ngamaksimalkeun kasuksésan sareng halaman wéb anjeun henteu ngan saukur ngahasilkeun magis bisnis anyar sabab éta aya sareng katingalina saé. Anjeun peryogi strategi anu pas pikeun narik pengunjung sareng ngarobih

14 métrik pikeun difokuskeun sareng Kampanye Marketing Digital

Nalika kuring mimiti marios infographic ieu, kuring rada skeptis yén aya seueur métrik anu leungit ... tapi panulis jelas yén aranjeunna fokus kana kampanye pamasaran digital sanés strategi umum. Aya métrik sanés anu urang perhatoskeun sacara umum, sapertos jumlah kecap konci réngking sareng réngking rata-rata, saham sosial sareng bagi sora ... tapi kampanye biasana ngagaduhan awal sareng lirén anu tereh janten henteu unggal métrik tiasa diterapkeun

Metrik Marketing anu Matéri

Pardot ngahijikeun métrik curang métrik pamasaran ieu anu parantos ngabuleudkeun. Analitik pamasaran dinten ieu kuat. Pemasar gaduh aksés ka sadaya jinis métrik, ti ​​panémbong halaman sareng jumlah kipas nepi ka statistik anu langkung ngungkabkeun ngalibatkeun lead sareng penjualan. Kalayan transparansi anu bertambah dina data pamasaran, gampang pikeun terperangkap dina data anu - langkung sering tibatan henteu - henteu leres-leres mangaruhan pendapatan anjeun. Pemasar kedah fokus