Tren Pemasaran: Kebangkitan Duta Besar sareng Era Pencipta

2020 sacara dasarna ngarobah peran média sosial dina kahirupan konsumen. Éta janten saluran hirup pikeun babaturan, kulawarga sareng kolega, forum pikeun aktipitas politik sareng hub pikeun acara maya spontan sareng rencanana sareng kumpul. Parobihan-parobihan éta nempatkeun dasar pikeun tren anu bakal ngarobih dunya pamasaran média sosial di 2021 sareng sajabina, dimana ngamangpaatkeun kakuatan duta besar merek bakal mangaruhan jaman pamasaran digital anyar. Baca deui pikeun wawasan ngeunaan

Transformasi Digital sareng Pentingna Ngahijikeun Visi Strategis

Salah sahiji tina sababaraha lapisan pérak tina krisis COVID-19 pikeun perusahaan mangrupikeun akselerasi transformasi digital anu diperyogikeun, dialaman di 2020 ku 65% perusahaan numutkeun Gartner. Éta parantos maju-gancang saprak usaha di sakumna dunya parantos ngiringan pendekatanna. Kusabab pandemi parantos ngajantenkeun seueur jalmi ngahindarkeun interaksi tatap muka di toko sareng kantor, organisasi sadaya jinis parantos ngaréspon palanggan kalayan jasa digital anu langkung merenah. Salaku conto, grosir sareng perusahaan B2B

Peryogi Bantosan Pamasaran ka Pemirsa Téknis? Mimitian Ieuh

Rékayasa sanés profési sapertos cara ningali dunya. Pikeun pemasar, ngémutan sudut pandang ieu nalika nyarios ka pamirsa téknis anu pangpentingna tiasa janten bédana antara dianggap serius sareng teu dipalire. Élmuwan sareng insinyur tiasa janten pemirsa anu sesah pikeun rengat, anu janten sabab pikeun Nagara Pemasaran ka Laporan Insinyur. Pikeun taun kaopat sakaligus, TREW Marketing, anu museur sacara éksklusif dina pamasaran ka téknis

7 Strategi Kupon Anjeun Tiasa Ngagabungkeun Pikeun Pandemi Pikeun Nyetir Langkung Konversi Online

Masalah modéren ngabutuhkeun solusi modéren. Sanaos sentimen ieu leres, kadang, strategi pemasaran lami anu saé mangrupikeun senjata anu paling épéktip pikeun gudang senjata digital. Sareng aya anu langkung lami sareng langkung ngabobodo tibatan diskon? Dagang parantos ngalaman kejutan anu ngabobol taneuh ku COVID-19 pandemi. Kahiji kalina dina sajarah, urang niténan kumaha toko ritel kaayaan kaayaan pasar anu nangtang. Seueur lockdowns kapaksa konsumén balanja online. Jumlahna

Nerapkeun AI Pikeun Ngawangun Propil Mésér Sampurna sareng Nganteurkeun Pangalaman Pribadi

Usaha teras-terasan milari cara pikeun ningkatkeun efisiensi sareng efektivitas operasina. Sareng ieu bakal ngan ukur janten fokus anu langkung penting nalika urang teraskeun nganapigasi iklim komérsial COVID anu rumit sareng volatil. Untungna, e-commerce berkembang. Béda sareng ritel fisik, anu parantos kapangaruhan sacara signifikan ku larangan pandemi, penjualan online dugi. Salila usum perayaan 2020, anu biasana mangrupikeun waktos balanja paling sibuk unggal taun, penjualan online Inggris dugi ka ayeuna