Fomo: Ningkatkeun Konversi ngalangkungan Bukti Sosial

Saha waé anu damel di rohangan ecommerce bakal ngawartosan anjeun yén faktor panggedéna pikeun mésér beuli sanés harga, éta amanah. Mésér tina situs balanja anu anyar nyandak luncat iman ti konsumén anu henteu kantos ngagaleuh tina situs sateuacanna. Indikator kapercayaan sapertos SSL diperpanjang, monitoring kaamanan pihak katilu, sareng peringkat sareng ulasan sadayana kritis dina situs dagang sabab aranjeunna masihan pembeli anu raos yén aranjeunna damel sareng

Tujuh Masalah anu Ngalangkungan Dagang Sosial

Dagang sosial parantos janten kecap konci anu ageung, nanging seueur anu balanja sareng seueur anu ngajual nahan "bade sosial" kalayan jual beuli. Naha ieu? Kusabab seueur alesan anu sami butuh sababaraha taun pikeun e-commerce serius bersaing sareng ritel bata-na-mortir. Dagang sosial mangrupikeun ékosistem sareng konsép anu henteu dewasa, sareng ngan saukur bakal nyandak waktos pikeun nantang jagat transacting anu diminyakan anu parantos dilakukeun e-commerce ayeuna. Masalahna nyaéta