Kumaha Ningkatkeun Paringkat Milarian Ku Milarian, Ngawaskeun, sareng Mindahkeun 404 Kasalahan Dina WordPress

Kami ngabantosan klien perusahaan ayeuna ku ngalaksanakeun situs WordPress énggal. Éta mangrupikeun bisnis multi-lokasi, multi-basa sareng ngagaduhan hasil anu goréng pikeun milarian sababaraha taun ka pengker. Nalika kami ngarencanakeun situs anyarna, kami ngaidentipikasi sababaraha masalah: Arsip - aranjeunna gaduh sababaraha situs dina dasawarsa terakhir kalayan bédana anu tiasa dibuktikeun dina struktur URL situs na. Nalika kami nguji tumbu halaman anu lami, aranjeunna 404 dina situs pang anyarna.