Kunaon Digital Asset Management mangrupikeun komponén kritis dina ékosistem Téhnologi Pamasaran

Salaku pamasar, urang ngungkulan sababaraha rupa pakakas sareng aplikasi dina unggal dinten. Ti otomatisasi pamasaran dugi ka nyukcruk penjualan dugi ka pamasaran email, urang peryogi alat-alat ieu pikeun ngalakukeun padamelan sacara épéktip sareng ngatur / ngalacak sadayana kampanye anu sanés anu parantos kami pasang. Nanging, salah sahiji ékosistem téknologi pamasaran anu kadang teu dipaliré nyaéta cara urang ngatur file urang, kalebet média, gambar, téks, video sareng seueur deui. Hayu urang nyanghareupan éta; anjeun teu tiasa ngan gaduh

Kecap Ngareuwaskeun Anu Dibikeun Eusi Top

Nembe, kuring nyerat ngeunaan 2 elemen konci anu judul artikel kedah dilebetkeun upami aranjeunna hoyong diklik sareng dibaca. Sababaraha kecap henteu ngan ukur mangaruhan naon anu dibaca ku jalma, éta ogé tiasa mangaruhan naon anu dibagikeun ku jalma! Infographic ieu ti ShortStack nyayogikeun data anu dikumpulkeun ti Iris Shoor, Leo Widrich sareng Scott Ayres. Kecap anu ngagaduhan kontén dibagikeun Tulisan Blog - Heran, Élmu, Twitter Kritik - Luhur, Tuturkeun, Punten Facebook - Saran, Endah, Inspirasi