Pangirut: Ngungkit Jaringan anjeun Pikeun Nutup Langkung Langkung Transparan sareng Platform Intél Hubungan ieu sareng Analytics

Solusi manajemén hubungan palanggan (CRM) rata-rata mangrupikeun platform anu statis ... basis data sambungan, kagiatanana, sareng; meureun, sababaraha integrasi sareng sistem sanés anu nyayogikeun wawasan tambahan atanapi kasempetan pamasaran. Sakaligus, unggal konéksi dina database anjeun ngagaduhan sambungan anu kuat, pangaruh ka konsumén sanésna sareng pengambil keputusan bisnis. Penyuluhan jaringan anjeun ieu henteu acan diterapkeun. Naon Intél Hubungan? Téknologi kecerdasan hubungan nganalisis data komunikasi tim anjeun sareng sacara otomatis nyiptakeun grafik hubungan anu diperyogikeun

Kabersihan Data: Pitunjuk Gancang Pikeun Pembersihan Data Ngahiji

Pembersihan gabungan nyaéta fungsi penting pikeun operasi bisnis sapertos pamasaran surat langsung sareng kéngingkeun hiji sumber bebeneran. Nanging, seueur organisasi tetep percanten yén prosés ngagabungkeun purge ngan ukur dugi ka téhnik sareng fungsi Excel anu henteu saeutik pikeun menerkeun kabutuhan anu langkung rumit pikeun kualitas data. Pitunjuk ieu bakal ngabantosan pangguna sareng pangguna IT ngartos prosés ngagabungkeun pembersihan, sareng kamungkinan ngajantenkeun aranjeunna sadar naha timna henteu

Validitas: Alat Integritas Data pikeun Administrasi CRM Anjeun

Salaku pamasar, teu aya anu langkung prustasi sareng nyéépkeun waktos tibatan kedah nguruskeun mindahkeun data sareng masalah integritas data anu pakait. Validitas mangrupikeun jasa parangkat lunak sareng solusi anu ngabantosan perusahaan terang dimana aranjeunna nangtung sareng data kalayan panilitian, peringatan, sareng pakakas anu lumangsung pikeun ngabenerkeun masalah data. Pikeun langkung ti dasawarsa, puluhan rébu pangurus di langkung ti 20 nagara di panjuru dunya percanten Validitas pikeun kéngingkeun deui integritas sareng CRM na