5 Alesan Pemasar anu langkung seueur Investasi dina Program Kasatiaan Palanggan

CrowdTwist, leyuran kasatiaan palanggan, sareng Brand Innovators surveyed 234 pemasar digital di Fortune 500 merek pikeun mendakan kumaha interaksi konsumen intersect sareng program kasatiaan. Aranjeunna parantos ngahasilkeun infographic ieu, Loyalty Landscape, janten para pemasar tiasa diajar kumaha kasatiaan cocog sareng strategi pemasaran umum hiji organisasi. Satengah sadaya mérek parantos ngagaduhan program anu diformalisasi bari 57% nyatakeun yén aranjeunna bakal ningkatkeun anggaran dina 2017 Kunaon Pemasar Investasi Langkung Loyalitas Palanggan

CrowdTwist: Nginsentifkeun, Ngenalkeun sareng Ngahargaan Kasatiaan

CrowdTwist nawiskeun platform labél bodas, analitik canggih sareng pakakas manajemén sareng ngalaporkeun lengkep pikeun ngahijikeun, ngaluncurkeun, ngatur, sareng ngamaksimalkeun usaha ngawangun brand anjeun. Urang nembé ngagaduhan wawancara anu hébat sareng Irving Fain di Tepi Radio Wéb sareng éta masihan kami wawasan kana perusahaan anu leres-leres mangaruhan pamasaran lintas-saluran perusahaan sareng hadiah. Kampanye Factor CrowdTwist X Upami anjeun hoyong ningali kumaha koordinasi ogé, kampanye nasional dilaksanakeun, henteu katingali