Crunched: Platform Presentasi Anu Ngabantosan Anjeun Ngajual

Crunched mangrupikeun rapat online sareng platform presentasi anu dioptimalkeun pikeun penjualan. Bersaing langsung sareng jalma sapertos WebEx sareng GotoMeeting, Crunched parantos nyederhanakeun prosésna ku gaduh sistem anu fokus kana rapat, nyukcruk sareng ngabagi file, presentasi atanapi layar anjeun ngalangkungan halaman wéb. Teu aya parangkat lunak pikeun saha waé pikeun ngaunduh sareng nyetél ... ngan ukur pendak sareng buka URL rapat anu parantos ditangtukeun! Crunched nawiskeun fitur-fitur konci ieu: Patepung - Mimitian konperénsi wéb tanpa

Moro Nonoman nganggo Shotguns

Kuring parantos kaliru kana bashing Manufaktur di Indiana sapertos lalaki anu salajengna. Nalika kuring mikirkeun padamelan damel, kuring ngagambar hiji jelema di coveralls ngalakukeun sababaraha garis produksi produksi monoton sababaraha kali. Persépsi kuring sigana henteu bénten sareng nonoman ayeuna. Pabrikan sareng logistik bahkan henteu janten kecap anu pikaresepeun. Aranjeunna parantos sepuh. Aranjeunna pikaboseneun. Hésé gambarna ku cara séjén! Kaleresan aya manufaktur sareng logistik nanaon tapi