Naon Metrik Ngukur Éféktivitas Marketing Kandungan Sareng

Kusabab ngawangun otoritas kontén peryogi waktos sareng moméntum, perusahaan sering frustasi kalayan ngukur épéktipitas stratégi sareng ngajajarkeun metrik-metrik éta sareng pendapatan anu dihasilkeun. Kami condong ngabahas métrik dina watesan indikator ngarah sareng métrik konversi anu saleresna. Duanana aya hubunganana, tapi meryogikeun sababaraha padamelan pikeun mikawanoh pangaruh - conto - resep kana konvérsi. Sugan anu diaku Facebook langkung seueur ngeunaan humor lucu anjeun dina halaman Facebook anjeun

25 Alat Pamasaran Eusi Heboh

Kami nembé ngabagi 25 Alat Pamasaran Media Sosial Heboh ti Puncak Stratégi Media Sosial 2013. Ieu sanés daptar anu komprehensif, ngan sababaraha alat anu tiasa anjeun anggo pikeun nambihan strategi pamasaran kontén mérek anjeun, kalebet conto anu hadé tina lima pakakas dina lima kategori pamasaran kontén: Curation - Alat ieu ngabantosan dina prosés mendakan sareng ngumpulkeun kisaran eusi wéb anu aya hubunganana sareng topik anu khusus, teras ningalikeun dina a

Kapost: Kolaborasi Eusi, Produksi, Distribusi, sareng Analisis

Pikeun pemasar kontén perusahaan, Kapost nyayogikeun platform anu ngabantosan tim anjeun pikeun kolaborasi sareng ngahasilkeun kontén, alur kerja sareng distribusi kontén éta, sareng analisa panggunaan konténna. Pikeun industri anu diatur, Kapost ogé ngabantosan dina nyayogikeun jalan satapak Inok dina éditan eusi sareng persetujuan. Ieu tinjauan: Kapost ngatur unggal léngkah prosés dina hiji platform: Stratégi - Kapost nyayogikeun kerangka persona dimana anjeun netepkeun unggal tahap dina

Curata: Eusi relevan Curate pikeun Usaha anjeun.

Curata mangrupikeun perangkat lunak kurasi kontén, ngabantosan anjeun pikeun gampang mendakan, ngatur sareng ngabagi kontén anu aya hubunganana pikeun bisnis anjeun. Kandungan kurasi mangrupikeun seni sareng sains pikeun mendakan sareng ngabagi kontén kualitas dina topik anu khusus. Curation ngabantosan anjeun ngawangun pamirsa. Anjeun teras ngagaduhan sakumpulan jalma anu langkung ageung pikeun saha waé anu ngabagi eusi anjeun nyalira, sareng saha anu tiasa nyebarkeun éta kecap. via Neicole Crepeau dina ngayakinkeun sareng Ngarobih Pilarian - Curata teras-terasan nyalsékeun