Crowdfire: Panggihan, Kurasi, Bagikeun, sareng Nyebarkeun Eusi Anjeun Pikeun Média Sosial

Salah sahiji tantangan pangbadagna pikeun ngajaga sareng mekarkeun ayana média sosial perusahaan anjeun nyaéta nyayogikeun kontén anu masihan nilai pikeun pengikut anjeun. Hiji platform manajemén média sosial anu menonjol ti pesaing na pikeun ieu nyaéta Crowdfire. Henteu ngan ukur anjeun tiasa ngatur sababaraha akun média sosial, ngawas reputasi anjeun, ngajadwalkeun sareng ngajadikeun otomatis penerbitan anjeun nyalira ... Crowdfire ogé ngagaduhan mesin kurasi dimana anjeun tiasa mendakan kontén anu populér di média sosial sareng

Istilah Marketing Online: Harti Dasar

Kadang-kadang urang mopohokeun kumaha jero urang dina bisnis sareng mopohokeun ngan ukur masihan batur perkenalan istilah-istilah dasar atanapi akronim anu ngambang nalika urang ngobrol ngeunaan pamasaran online. Untung pikeun anjeun, Wrike parantos ngahijikeun infographic Online Marketing 101 ieu anu ngalirkeun anjeun ngalangkungan sadaya istilah pamasaran dasar anu anjeun kedah ngayakeun paguneman sareng ahli pamasaran anjeun. Affiliate Marketing - Milarian pasangan luar pikeun masarkeun anjeun

Eusi Pamasaran mangrupikeun Kasaimbangan Curation sareng Kacipta

Nalika urang marios topik dina Martech Zone pikeun nulis ngeunaan, urang nalungtik popularitasna ogé eusi anu parantos diterbitkeun. Upami urang yakin urang tiasa ngamutahirkeun topik sareng nambihan detil tambahan anu konci pikeun topik - urang biasana nyandak tugas nyeratna nyalira. Upami urang yakin urang tiasa langkung ngagambarkeun kumaha topik dina gambar, diagram, tangkepan layar atanapi bahkan pidéo - kami ogé bakal neraskeun. A

Trapit: Calakan, Perawatan Eusi Otomatis

Trapit ngajaga saluran anjeun dieusian ku kontén anu seger sareng narik ati sapanjang waktos. Merek anjeun ngumbara sareng pemirsa, dimana waé aranjeunna angkat. Trapit masihan anjeun alat pikeun ngatur eusi anu kualitas luhur anu narik tina sakuliling Wéb sareng tina arsip anjeun eusi aslina anu bakal ngajantenkeun nonton anjeun datang deui. Pusat Koordinasi Kandungan Trapit ngagunakeun kecerdasan buatan canggih pikeun ngajadikeun otomatis papanggihan sareng personalisasi média sareng kontén ti