Naon biaya Meunangkeun Versus Ngajaga Palanggan?

Aya sababaraha kawijaksanaan anu saé yén biaya pikeun kéngingkeun palanggan énggal tiasa 4 dugi 8 kali biaya nahan salah. Kuring nyarios yén hikmah anu aya kusabab kuring ningali yén statistik sering dibagi tapi henteu pernah mendakan sumberdaya anu cocog sareng éta. Kuring henteu ragu yén ngajaga palanggan kirang mahal pikeun organisasi, tapi aya pengecualian. Dina bisnis agénsi, contona, anjeun sering tiasa dagang - klién