Cheetah Digital: Kumaha Ngalibetkeun Palanggan Dina Perekonomian Amanah

Konsumén parantos ngawangun témbok pikeun nyalindungkeun diri ngalawan palaku jahat, sareng parantos naékkeun standar pikeun mérek anu aranjeunna ngaluarkeun artos. Konsumén hoyong mésér ti mérek anu henteu ngan ukur nunjukkeun tanggung jawab sosial, tapi anu ogé ngupingkeun, nyungkeun idin, sareng nyandak privasi aranjeunna sacara serius. Ieu anu disebat ékonomi amanah, sareng éta mangrupikeun hal anu kedah dipiboga ku mérek di payuneun strategi aranjeunna. Nilai Tukeur Sareng jalma anu kakeunaan langkung ti

Indikator: Pelanggan Analytics Kalayan Wawasan Anu Ditingalikeun

Data ageung sanés mangrupikeun hal anu anyar dina dunya bisnis. Kaseueuran perusahaan nganggap dirina salaku data-driven; pamimpin téknologi nyetél infrastruktur ngumpulkeun data, analis ngayak ngalangkungan data, sareng para pemasar sareng manajer produk nyobian diajar tina data. Sanaos ngumpulkeun sareng ngolah langkung seueur data tibatan anu kantos, perusahaan kaleungitan wawasan berharga ngeunaan produkna sareng konsuménna kusabab henteu nganggo alat anu pantes pikeun nuturkeun pangguna dina sapanjang perjalanan pelanggan

10 Manpaat Program Kasatiaan & Hadiah Palanggan

Kalayan masa depan ékonomi anu teu pasti, penting pisan yén bisnis fokus kana ingetan pelanggan ngalangkungan pangalaman pelanggan anu luar biasa sareng hadiah pikeun satia. Kuring damel sareng jasa pangiriman kadaharan régional sareng program hadiah anu aranjeunna parantos ngembangkeun teraskeun pikeun ngajantenkeun konsumén mulih deui-deui. Statistik Kasatiaan Palanggan Numutkeun ka Whitepaper Experian's, Ngawangun Kasatiaan Brand dina Dunya Palang-Saluran: 34% tina populasi AS tiasa dihartikeun salaku loyalist mérek 80% ti para loyalist mérek ngaku aranjeunna

Playbook Iklan Facebook Jumaah Hideung & Q2019 4: Kumaha Tetep Cekap Nalika Naék

Usum balanja liburan atos caket. Pikeun pangiklan, Q4 sareng khususna minggu sakitar Hideung Jumaah henteu sapertos waktos sanés taun. Waragad iklan biasana naék 25% atanapi langkung. Persaingan pikeun inventarisasi kualitas sengit. Pangiklan ecommerce ngatur waktos ledakanana, sedengkeun pangiklan anu sanésna - sapertos gim sélulér sareng aplikasi - ngarepkeun mung nutup taun anu kuat. Telat Q4 mangrupikeun waktos pangsibukna dina sataun pikeun

Metrik Acara Key Unggal Eksekutif Kedah Lacak

Pemasar anu berpengalaman ngartos manpaatna tina kajadian. Khususna, dina rohangan B2B, kajadian ngahasilkeun langkung seueur ngawujud tibatan inisiatif pamasaran anu sanés. Hanjakalna, seuseueurna kalungguhan henteu janten penjualan, nyésakeun tantangan pikeun para pemasar pikeun nembangkeun KPI tambihan pikeun ngabuktikeun nilai nanem modal dina acara kahareup. Daripada fokus sacara lengkep dina lead, pemasar kedah ngémutan métrik anu ngajelaskeun kumaha kajadian éta ditampi ku palanggan poténsial, konsumén ayeuna, analis sareng