5 Alesan Tim Penjualan Anjeun Henteu Ngahontal Kuota Aranjeunna

Qvidian parantos nyebarkeun laporan Tren Penjualan Penjualan na pikeun 2015 sareng éta pinuh ku stats di saluareun departemen penjualan anu kedah ngabantosan anjeun kana patokan kinerja penjualan anjeun nyalira ngalawan papanggihan. Organisasi di 2015 ngalakukeun pergeseran mendasar ka arah pertumbuhan agrésif. Pimpinan penjualan kedah fokus deui dina ngajantenkeun timna langkung suksés ku ningali saluareun pangabisa penjualan taktis sareng ngadukung pasukan penjualan kalayan ékséktip akhir-ka-akhir-penjualan. Salaku departemén penjualan ngadorong paningkatan tingkat win sareng