Indikator: Pelanggan Analytics Kalayan Wawasan Anu Ditingalikeun

Data ageung sanés mangrupikeun hal anu anyar dina dunya bisnis. Kaseueuran perusahaan nganggap dirina salaku data-driven; pamimpin téknologi nyetél infrastruktur ngumpulkeun data, analis ngayak ngalangkungan data, sareng para pemasar sareng manajer produk nyobian diajar tina data. Sanaos ngumpulkeun sareng ngolah langkung seueur data tibatan anu kantos, perusahaan kaleungitan wawasan berharga ngeunaan produkna sareng konsuménna kusabab henteu nganggo alat anu pantes pikeun nuturkeun pangguna dina sapanjang perjalanan pelanggan