Composable: Nganteurkeun Janji Personalisasi

Jangji personalisasi parantos gagal. Mangtaun-taun urang kantos nguping ngeunaan manpaatna anu luar biasa, sareng para pemasar anu milarian modalna parantos ngagaleuh larutan anu mahal sareng téknis rumit, ngan ukur mendakan kasép éta, pikeun kaseueuran, janji personalisasi langkung seueur tibatan haseup sareng kaca spion. Masalahna dimimitian ku kumaha personalisasi parantos ditingali. Diposisikan salaku solusi bisnis, éta bakal dibingkai ngaliwatan lénsa pikeun ngarengsekeun kabutuhan bisnis nalika leres

mParticle: Kumpulkeun sareng Sambungkeun Data Palanggan Ngaliwatan API sareng SDK Aman

Klién anyar anu urang damel sareng gaduh arsitéktur anu sesah anu nambalan babarengan belasan platform sareng bahkan langkung lebetna. Hasilna mangrupikeun sapuluh duplikasi, masalah kualitas data, sareng kasusah dina ngatur palaksanaan salajengna. Sanaos aranjeunna hoyong urang tambihan langkung seueur, kami nyarankeun yén aranjeunna ngaidentipikasi sareng ngalaksanakeun Platform Data Palanggan (CDP) pikeun ngatur sadaya titik éntri data kana sistemna, ningkatkeun akurasi data na, matuh

6 Léngkah Pikeun Meunangkeun Platform Data Palanggan (CDP) Buy-in With Your C-Suite

Éta bakal gampang pikeun nganggap yén dina jaman anu teu pikasieuneun ayeuna, CxOs henteu siap ngadamel Investasi utama dina pamasaran data-driven sareng operasi perusahaan. Tapi héranna, aranjeunna masih resep, sareng éta panginten kusabab aranjeunna parantos ngarepkeun resesi, tapi prospek hadiah paham kana maksud sareng tingkah palanggan penting teuing pikeun dipaliré. Sababaraha malah ngagancangkeun rencana pikeun transformasi digital, kalayan data nasabah mangrupikeun bagian anu utami

RudderStack: Ngadamel Platform Data Palanggan Sorangan (CDP)

RudderStack ngabantuan tim rékayasa data nangkep nilai langkung tina data nasabah, kalayan Platform Data Pelanggan (CDP) anu dirancang khusus pikeun pamekar. RudderStack ngumpulkeun data perusahaan tina unggal touchpoint pelanggan - kalebet sistem wéb, mobile, sareng backend - sareng ngirimna sacara real-time ka langkung ti 50 tujuan dumasar-awan sareng gudang data anu utama. Ku ngahijikeun sareng nganalisis data palangganna dina cara privasi sareng kaamanan-sadar, perusahaan teras tiasa ngarobah kana tindakan bisnis.

Acquia: Naon Platform Data Palanggan?

Nalika palanggan komunikasi sareng nyiptakeun transaksi sareng bisnis anjeun ayeuna, janten beuki hésé pikeun ngajaga pandangan pusat pikeun pelanggan sacara real-time. Kuring kantos rapat énjing sareng klien urang anu ngalaman kasusah sapertos kieu. Penjual pamasaran emailna béda tina platform olahtalatah sélulérna di luar gudang data nyalira. Konsumén berinteraksi tapi kusabab data pusatna henteu disingkronkeun, pesen kadang dipicu atanapi