Tantangan Marketing - Sareng Solusi - pikeun 2021

Taun ka tukang mangrupikeun perjalanan anu gagah pikeun para pemasar, maksa usaha di ampir unggal séktor pikeun pangsi atanapi bahkan ngagentos sadayana strategi dina nyanghareupan kaayaan anu teu kaémutan. Pikeun seueur jalma, parobihan anu paling penting nyaéta pangaruh tina jarak sosial sareng panyumputan tempatna, anu nyiptakeun lonjakan ageung dina kagiatan balanja online, bahkan di industri anu e-commerce henteu saacanna diucapkeun. Pergeseran ieu nyababkeun bentang digital anu ramé, kalayan langkung seueur organisasi anu ngusahakeun konsumén

Pangaruh Marketing Partéi Mimiti ngalawan Data Pihak Katilu

Sanaos kapercayaan bersejarah anu didorong ku data kana data pihak katilu, panilitian anyar anu dikaluarkeun ku Econsultancy sareng Signal ngungkabkeun pergeseran di industri. Panilitian mendakan yén 81% pemasar ngalaporkeun aranjeunna kéngingkeun ROI pangluhurna tina prakarsa anu didorong data nalika ngagunakeun data pihak kahiji (dibandingkeun sareng 71% réncangna di mainstream) kalayan ngan 61% nyutat data pihak katilu. Pergeseran ieu diperkirakeun langkung jero, kalayan 82% sadaya pemasar anu disurvei ngarencanakeun ningkatkeun aranjeunna

Kumaha Pilih Solusi Otomatis Penjualan

Sedengkeun para pemasar tiasa gaduh seueur pilihan anu sayogi dina waktos ieu, industri sanés anu ngagali kana rohangan otomatis pikeun ngajantenkeun kahirupan sareng padamelan langkung gampang. Di dunya multi-kanal, urang moal tiasa ngatur sadayana sareng éta ogé ngandung hartos tugas administrasi saderhana anu sakali nyatakeun 20% dinten urang. Conto utami tina salah sahiji industri anu nyandak kabisat kana rohangan otomatisasi nyaéta dina jero penjualan; jelas, Salesforce.com parantos ageung