Kumaha Paké Palanggan Lalampahanna Analytics Pikeun Ngaoptimalkeun Usaha Paménta Generasi Paménta Anjeun

Pikeun ngaoptimalkeun usaha pamasaran generasi paménta anjeun hasil, anjeun peryogi pisibilitas kana unggal léngkah perjalanan konsumén sareng sarana pikeun ngalacak sareng nganalisis data pikeun ngartos naon anu ngamotivasi aranjeunna ayeuna sareng ka hareup. Kumaha anjeun ngalakukeun éta? Untungna, analitik perjalanan pelanggan nyayogikeun wawasan anu penting kana pola tingkah laku pengunjung anjeun sareng karesep sapanjang perjalanan pelanggan. Sawangan ieu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun pangalaman palanggan anu ditingkatkeun anu memotivasi pengunjung pikeun ngahontal

Ngawangun Nilai kana Unggal Léngkah tina Lalampahan Palanggan Anjeun

Nutup jual mangrupikeun waktos anu penting. Éta nalika anjeun tiasa ngagungkeun sadaya padamelan anu parantos badé janten palanggan énggal. Éta dimana usaha sadaya jalma anjeun sareng alat CRM sareng MarTech anjeun parantos ditepikeun. Mangrupikeun sampanye pop-the-champagne sareng ngambekan napas saatos lega. Éta ogé ngan ukur mimiti. Tim pamasaran anu mikir payun nyandak pendekatan anu tetep pikeun ngatur perjalanan palanggan. Tapi panangan tangan antara alat tradisional tiasa angkat

Ngawasaan Konversi Freemium Hartosna Pikeun Serius Ngeunaan Produk Analytics

Naha anjeun nyarioskeun Rollercoaster Tycoon atanapi Dropbox, tawaran freemium terus janten cara umum pikeun mikat pangguna anyar pikeun produk parangkat lunak konsumen sareng perusahaan. Sakali dina platform anu gratis, sababaraha pangguna pamustunganana bakal ngarobih kana rencana anu dibayar, sedengkeun seueur deui bakal tetep dina peringkat gratis, eusi kalayan fitur mana waé anu tiasa aranjeunna aksés. Panilitian ngeunaan topik konversi freemium sareng ingetan palanggan seueur, sareng perusahaan teras-terasan ditantang pikeun ngajantenkeun paningkatan anu bertahap dina

The Build Versus Buy Dilemma: 7 Pertimbangan Pikeun Tangtoskeun Naon Anu Pangsaéna Pikeun Usaha Anjeun

Patarosan naha ngawangun atanapi mésér parangkat lunak mangrupikeun perdebatan anu panjang antara para ahli kalayan sagala rupa opini dina internét. Pilihan pikeun ngawangun perangkat lunak di-bumi anjeun nyalira atanapi mésér solusi pasar anu siap sacara siap tetep ngajantenkeun seueur anu nyandak kaputusan bingung. Kalayan pasar SaaS berkembang kalayan kamashuranana dimana ukuran pasar diproyeksikeun ngahontal USD 307.3 milyar ku 2026, éta matak ngamudahkeun pikeun mérek ngalanggan jasa tanpa kedah

Genep Panggung tina Lalampahan pembeli B2B

Aya seueur tulisan ngeunaan perjalanan pameli salami sababaraha taun ka pengker sareng kumaha usaha kedah sacara digital transformasi pikeun nampung parobahan paripolah pembeli. Fase anu dilalui ku pembeli mangrupikeun aspek kritis tina strategi penjualan sareng pamasaran anjeun pikeun mastikeun yén anjeun nyayogikeun inpormasi ka prospek atanapi konsumén dimana sareng iraha aranjeunna milari. Dina pembaruan CSO Gartner, aranjeunna damel padamelan anu hadé