Kalkulator: Ramalan Kumaha Tinjauan Online Anjeun Dupi Pangaruh Penjualan

Kalkulator ieu nyayogikeun kanaékan prediksi atanapi panurunan penjualan dumasar kana jumlah ulasan positip, ulasan négatip, sareng ulasan anu direngsekeun anu dipiboga ku perusahaan online. Upami anjeun maca ieu ngalangkungan RSS atanapi email, klik kana situs pikeun ngagunakeun pakakasna: Kanggo inpormasi ngeunaan kumaha modélna dikembangkeun, baca di handap ieu: Formula pikeun Ramalan Penjualan tina Tinjauan Online Trustpilot mangrupikeun platform tinjauan online B2B pikeun néwak sareng ngabagi ulasan umum

5 Alesan Pemasar anu langkung seueur Investasi dina Program Kasatiaan Palanggan

CrowdTwist, leyuran kasatiaan palanggan, sareng Brand Innovators surveyed 234 pemasar digital di Fortune 500 merek pikeun mendakan kumaha interaksi konsumen intersect sareng program kasatiaan. Aranjeunna parantos ngahasilkeun infographic ieu, Loyalty Landscape, janten para pemasar tiasa diajar kumaha kasatiaan cocog sareng strategi pemasaran umum hiji organisasi. Satengah sadaya mérek parantos ngagaduhan program anu diformalisasi bari 57% nyatakeun yén aranjeunna bakal ningkatkeun anggaran dina 2017 Kunaon Pemasar Investasi Langkung Loyalitas Palanggan