Leger Metrics: Pelaporan Anu Sacara Pelanggan (VoC) tiasa Dilaksanakeun

Leger Metrics nawiskeun platform pikeun ngabantosan perusahaan anjeun dina pamahaman anu langkung saé kumaha pangalaman palanggan anjeun ngajalankeun kapuasan, kasatiaan sareng kauntungan di perusahaan anjeun. Platform Sora Pelanggan (VoC) nyayogikeun anjeun alat anu diperyogikeun pikeun néwak eupan balik konsumén ku fitur ieu: Eupan Balik Palanggan - Ngajak eupan balik palanggan sareng kumpulkeunana ngalangkungan mobile, wéb, SMS, sareng telepon. Ngalaporkeun sareng Analytics - Kirimkeun wawasan ka jalma anu bener, dina waktos anu pas