Kalkulator: Ngitung Ukuran Sampel Minimum Survey anjeun

Ngembangkeun survey sareng mastikeun anjeun gaduh réspon anu valid anu tiasa anjeun dumasarkeun kana kaputusan bisnis anjeun peryogi saeutik kaahlian. Mimiti, anjeun kedah pastikeun patarosan anjeun ditaros kalayan cara anu henteu bias réspon. Kadua, anjeun kedah pastikeun anjeun survey cukup jalma pikeun kéngingkeun hasil anu sah sacara statistik. Anjeun teu kedah naros ka unggal jalma, ieu bakal padamelan padamel sareng lumayan mahal. Perusahaan panilitian pasar

iPerceptions: Sora Platform Palanggan

Voice of Customer (VoC) mangrupikeun wawasan koléktif kana kabutuhan konsumén, kahoyong, persépsi, sareng karesep anu didamel ngalangkungan patarosan langsung sareng teu langsung. Sedengkeun analitik wéb tradisional nyarioskeun naon anu dilakukeun ku pengunjung dina situs anjeun, analisis VoC ngajawab NAHA konsumén nyandak tindakan anu aranjeunna laksanakeun sacara online. iPerceptions mangrupikeun platform panilitian aktif anu ngamangpaatkeun téknologi intercept dina sababaraha titik touch, kalebet desktop, mobile sareng tablet. iPerceptions ngabantosan perusahaan pikeun ngarancang, ngumpulkeun, ngahijikeun sareng nganalisis VoC na

GM: Anjeun Ngalaksanakeun Survei anu Salah

Saatos nyetir mobil kuring dasawarsa, kuring nyandak kaputusan pikeun balik ageung atanapi mulih. Dipangaruhan ku cinta Buyut kuring ngeunaan Cadillac sareng émut kana tunggangan sabtu minggu dimana anjeunna nyandak urang kaluar ... Abdi mésér Cadillac munggaran kuring mimiti taun. Dealer anu kuring meser ti luar biasa ... turun ka Bumi ti jalma resepsionis, ka salesperson, ka jalma-jalma palayanan. Unggal-unggal kuring janji pikeun ganti minyak (pareum

Survey Pelanggan Burnout

Survey mangrupikeun metode kritis pikeun néwak inpormasi konci pikeun prospék sareng konsumén anjeun, tapi aranjeunna ogé tiasa janten alat anu disalahgunakeun sareng nyayogikeun data anu ngajalankeun bisnis anjeun dina arah anu salah. Salaku conto saderhana, upami kuring bisnis sareng naroskeun kumaha kuring tiasa ningkatkeun halaman wéb, abdi parantos netepkeun ekspektasi sareng jalma anu nyandak survey yén aya hal anu kedah dilakukeun pikeun ningkatkeun halaman wéb ... iraha

Kadang Anjeun Teu Tiasa Nyiapkeun Cukup

Pencét kanggo pidéo na. Aduh. Sobat dalit kuring, Jason, ti The Bean Cup ngirim ieu.

Hiji patarosan anu anjeun kedah naroskeun dina survey salajengna

Sobat dalit kuring Chris Baggott boga pos hébat dinten ngeunaan survey. Abdi sapuk total sareng Chris. Punten tong naroskeun nasihat kuring upami anjeun henteu ngalakukeun nanaon ku inpormasi éta. Saha anu terang kuring terang yén kuring resep nyayogikeun pendapat kuring… sakapeung kalepatan. Babaturan kuring leres-leres terang yén aranjeunna tiasa percanten ka kuring. Aya sababaraha alesan pikeun ieu: Abdi jalma anu gairah sareng sepuh teuing pikeun maénkeun