Woopra: Real-time, Analytics Palanggan Anu tiasa Ditindak

Woopra mangrupikeun platform analitik anu museurkeun kana prospek sareng konsumén anjeun, sanés halaman pandangan. Éta mangrupikeun platform analytics anu tiasa disesuaikan pisan anu museurkeun kana interaksi palanggan sareng situs anjeun - sanés ngan saukur jalur anu aranjeunna jalan. Sawangan anu disayogikeun tiasa ngamungkinkeun anjeun nganggo data real-time pikeun ngajalankeun tindakan real-time. Sababaraha fitur platform unik Woopra: Propil Palanggan - Identipikasi palanggan anjeun ku email sareng nambihan namina kana profilna. Ngahijikeun data konsumén langsung kana